Onze kernwaarden

Z.O.N. arbeidsvoorziening heeft 7 kernwaarden ontwikkeld en confirmeert zich hier dan ook aan.

1. Ontzorgen van ondernemers
De complete personeelsadministratie in onze handen! Daar richten wij ons op en nemen zoveel mogelijk werk van u over. We zien onszelf als de afdeling personeelszaken van uw bedrijf.

2. Zorg voor medewerkers
Ook voor medewerkers zorgen wij goed omdat een goede verstandhouding voor iedereen van belang is. Tevreden medewerkers zijn immers goed voor het arbeidsmoraal.

3. Klantgerichtheid
Wij geven een hoge prioriteit aan de tevredenheid van onze klanten. We hebben oog voor onze klant! Zo denken we mee met diverse vraagstukken en het vinden van oplossingen.

4. Betrouwbaar
Wij zijn een betrouwbare partner als het gaat om salarisadministratie en diverse HR-vraagstukken. We bestaan niet voor niets al ruim 20 jaar met een gezonde financiële en organisatorische bodem!

5. Transparantie
We werken op een transparante manier, we houden van openheid, korte lijnen en duidelijk communiceren.

6. Deskundigheid
Wij beschikken over deskundig personeel, we hebben alle kennis in huis zodat het personeel met een gerust hart bij ons onder gebracht kan worden. Tevens is kennis van de agrarische sector bij ons ruimschoots aanwezig.

7. Ondernemen met passie
Wij zijn gedreven in wat we doen, kennis en kunde is ruimschoots aan boord om u te ontzorgen. Wij maken het verschil, zodat u zich kan richten op uw kernactiviteiten!